Britt ontdekt dat ze slachtoffer is geworden van een roddel

Britt ontdekt dat ze slachtoffer is geworden van een roddel

Gisteren werd bekend dat naast Karin en Kevin ook Britt één van de genomineerden is. Ze had dit niet verwacht en de dag was dan ook vrij zwaar voor haar. Maar die werd nog zwaarder toen afgelopen avond duidelijk werd dat ze slachtoffer is geworden van een roddel.

Bij Karin, Jacco, Ramona en Victoria lucht Britt haar hart in het Cordwood. Er gaat namelijk een verhaal door de loods dat ze de ondernemers groep verlaat voor de minimalisten. Echter weet Britt hier zelf helemaal niets van. Gisteren middag vroeg Romy al of ik nog bij de ondernemers wilde blijven. Ik zei toen dat ik niet van plan was om naar de minimalisten te gaan. En dat hebben Jessie en Jeroen hebben toch iets anders gehoord. De twee besloten toen het gesprek met haar aan te gaan. Britt liet weten dat ze niets van plan was. Maar Jessie geloofde mijn verhaal niet en twijfelde aan mijn oprechtheid legt ze verder uit. Britt laat duidelijk merken dat ze toch wel met deze roddel zit. Al snel lopen de tranen over haar wangen. Victoria drukt Britt op het hart dat ze zich niet druk moet maken en gaat daarna naar de ondernemers om verhaal te halen. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 14:26

    Eens met Jans, het zou na al die jaren eens tijd worden dat de kijker een inwoner kan nomineren en wegsturen, in plaats van dit voortkabbelen van vriendjespolitiek. Veel beter voor de kijkcijfers, (nog meer paspoorthouders) en dynamiek in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *