Een aantal reacties na de verrassende stemronde

Een aantal reacties na de verrassende stemronde

Britt, Karin en Kevin zijn de genomineerden. Dit is zojuist bekend geworden na de stemronde van vandaag. Dat Britt genomineerd zou worden was een verrassing. Ze heeft drie stemmen van Jessie en drie stemmen van Boyd gehad. Er heerst dan ook verbazing. Zo is Ramona erg verdrietig dit omdat ze bang is dat ze mensen heeft gekwetst met haar stemmen. Daarnaast is ze ook erg boos op Jessie en Boyd, vanwege hun onverwachte stemmen op Britt. Ook Romy is niet te spreken over de actie van de twee. Karin had een deel van de stemmen zien aankomen en is er dan ook heel relaxt onder. Het is goed zegt ze tegen huilende Ramona. Vervolgens zoekt het drietal dat op de bank zit elkaar op. Ze lopen samen een rondje over het terrein. Kevin vindt het vooral vervelend voor Karin en Britt, maar beide geven aan er vrede mee te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 12:06

  Weet je wat zo jammer is, als er echt gekonkeld wordt tussen wie dan ook.
  Dat zie of hoor je niet op de streams.
  Het komt ongeloofwaardig bij mij over, en ik stop met kijken.
  Wat zeg ik,,,ik ben al gestopt,, vanaf maandag j.l.
  Punt achter gezet… En dat moeten er meer doen.
  Willeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *