Bjorn is jarig!

Bjorn is jarig!

Er is vandaag iemand jarig, en dat is Bjorn! Hij werd vannacht toegezongen door zijn mede bewoners. Dit gebeurde om 00:00 uur. Na het zingen volgde de felicitaties en natuurlijk cadeautjes niet te vergeten! Voor de grap kreeg Bjorn een zakje stroopwafel snippers. Zijn echte cadeau moet als het goed is nog komen. Daarna worden de bubbels geopend en volgt er uiteraard een proost! Bjorn is vandaag 27 jaar geworden, na het nuttigen van een borreltje volgde er nog enige gesprekken en was er dus nog geen tijd om slaap te pakken. Gefeliciteerd Bjorn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Corrie at 09:55

  Halo Bjorn Gefeliciteerd. maar zou ook niet eens in Utopia vertellen dat je acteur bent
  we hebben je namelijk zien spelen, in het stuk achter gesloten deuren.

  • anneke g at 12:36

   Misschien zal dit wel niet mogen, en zo goed was het nu ook niet, hij zit misschien bij de amateurs vereniging bij hem in het dorp dat net 5 op zoek was naar amateurs en hem goed vonden.
   Er was en is geen mens die er meer in wil dus ze moeten toch wat .
   Die Rolf heeft ook een bekend gezicht heeft misschien ook bij z’n programma gezeten

 2. gea at 01:33

  Cees heeft een brief van zijn dochter gekregen waarin staat dat er iemand bij haar in de straat is overleden. Waarom hij daar zo emotioneel van werd weet ik ook niet.

 3. Toet at 19:46

  Nee anneke ik ben ook benieuwd.Het zag er niet goed uit .Wel raar want deze opnamen is al een dag oud.En er staat niets op de andere site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *