Wim heeft twijfels over Rolf

Wim heeft twijfels over Rolf

We zijn wat later dan je van ons gewend bent, sorry daarvoor! We gaan je snel weer voorzien van Utopia nieuws en gaan even terug naar vannacht. Rolf en Wim hadden een gesprek waarin Wim duidelijk aangeeft zijn twijfels te hebben aan zijn mede bewoner.

Buiten bij het rokersbankje hadden de twee een gesprek. Wim geeft eerlijk toe zijn twijfels te hebben bij Rolf. Dat mag je best eerlijk weten gaat hij verder. Ik vind dat jij laks met dingen omgaat, daar kan ik ook slecht tegen. Rolf luistert aandachtig en antwoordt dat begrijp ik, maar ik ben aan het zoeken. Waar kan ik mijn ding in vinden? Wim was nog niet klaar met zijn feedback. Hij vindt het onder andere ook nog jammer dat de zelfverzekerde Rolf niets tot nauwelijks iets aanneemt van anderen. Ook heb ik geen idee van wat je heel de dag aan het doen bent in Utopia. Rolf zegt dat zijn focus op dit moment op de horecakeuken ligt en wil voortaan elke dag voor de groep koken. Na een lang gesprek besluiten de twee maar te gaan slapen… Zal Rolf iets met de feedback van Wim doen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 16:19

    Goed dat Wim, Rolf hier zelf over aanspreekt. Kan iedereen daar in Utopia nog wat van leren. I.p.v. dat vaak achterbakse gedoe. Waar zich overigens iedereen aan schuldig maakt, niemand uitgezonderd.

    Oeps even terug, laatst deed Naomi dit ook al bij Cees.

    Dus er is nog hoop, of is dat ijdele hoop. 😉

  2. gea at 14:10

    Het is te hopen dat hij dan beter gaat koken dan dat hij tot nu toe heeft gedaan want dat was niet zo best. Als je niet weet dat spinazie goed gewassen moet worden, en rijst in voldoende water gekookt moet worden , ja dan ben je geen echte chef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *