Bewoners twijfelen aan de kookkunsten van Rolf

Bewoners twijfelen aan de kookkunsten van Rolf

Rolf heeft het plan om de horeca over te nemen, dit is hem tot op heden aardig gelukt maar Bas en Benjamin lijken aan hem te twijfelen.

Bas twijfelt zelfs zo erg dat hij tegen Benjamin aangeeft dat hij Rolf niet meer serieus kan nemen. Ook Stefanie lijkt haar twijfels te hebben zo vertelt ze aan Benjamin. Hij kan heel veel lullen over het koken en hij kan ook supersonische gerechten neerzetten in zijn hoofd, maar ik ben benieuwd of hij het ook echt kan koken aldus Stefanie. Ook vindt ze dat Rolf eerst maar eens voor de groep moet koken, dan zullen ze vanzelf zien of hij zijn beloftes ook waar kan maken. Bas en Benjamin lijken zich daar in te kunnen vinden. Ook oppert Bas het idee dat Rolf maar eens moet gaan koken voor de groep. Gezien het feit dat er niemand vertrouwen heeft in zijn kookkunsten. Mark hoort het ook en sluit zich er al snel bij aan. Ik wil eerst wel een keertje zien wat hij kan, ja. Bas besluit Rolf te vragen om vanavond eens te proef koken zodat iedereen zijn kookkunsten kan meemaken. Rolf vindt dit een prima idee, maar is niet zo enthousiast over de weinige producten die er nog in huis te vinden zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. gea at 21:54

    Rolf is aardig door de mand gevallen met koken ik las op een andere site dat hij spinazie heeft klaargemaakt met zand er nog in en aangebrande rijst , dus het was niet te vreten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *