Bas bestelt nieuwe eieren

Bas bestelt nieuwe eieren

Vanmorgen heeft Naomi de koeien gedaan, en had bij één ding niet nagedacht. Ze was even vergeten dat Bas bezig was met de broedmachine om eieren uit te laten broeden. Zich van geen kwaad bewust had ze de stroom van de broedmachine gehaald om de melkmachine te voorzien van stroom… Toen Bas erachter kwam werd hij nogal boos. Zo zei hij vanmorgen tegen Cees dat hij met een stelletje debielen samen woont. Ik heb nu alle eieren weg kunnen gooien, het was er steenkoud! Niet veel later lost Bas het probleem op en besluit toch nog iets van zijn dag te maken. Hij heeft aan Ivan vertelt dat hij weer nieuwe eieren besteld heeft. Ivan lijkt het geen probleem te vinden maar is wel benieuwd wat voor eieren zijn mede bewoner besteld heeft. Bas antwoordt dat hij het ook niet weet. Hij heeft tegen de leverancier gezegd dat hij graag 30 eieren wil, verras me! We zijn benieuwd wat voor diertjes er zullen ontstaan… Spannend!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
    • Marja at 11:21

      Ach wel nee Anneke, ze hebben eten genoeg. Alle meiden kunnen ook allerlei kleding kopen. Zogenaamd van de fooien. Naomi At gisteren in haar bed las ik, met lekkere hapjes. Dat gezeur over de boodschappen is alleen maar voor het publiek op de tv. Ze eten en drinken er prima, waarvan zullen wij nooit weten

  1. Sonja Hiemstra at 17:10

    Naomi heeft de stekker van de broedmachine van de stroom gehaald, alle eieren steenkoud……Communicatiestoornis van Bas, die dat niet aan Naomi verteld heeft of stommiteit van Naomi ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *