Demi en Fay zijn boos omdat er weer eten is besteld

Demi en Fay zijn boos omdat er weer eten is besteld

Afgelopen avond werd er weer eten besteld in Utopia. Iets waarover de tweeling erg verbaasd is.

Wat hebben ze gebracht? Pizza?! zegt de tweeling tegen Bas. Vol verbazing komen Demi en Fay vanaf hun huisje aangelopen wanneer ze hem tegen het lijf lopen. Bas verteld de twee dat Romy pizza’s heeft besteld. En dat vinden Demi en Fay raar, ze schieten direct in de aanval. Wij konden geen krijtjes van €2,50 bestellen en nu dit zeggen ze in koor. Bas grapt een beetje dat ze hadden moeten melden dat ze de krijtjes hadden willen opeten. Het is natuurlijk een beetje krom voegt hij eraan toe.

Demi en Fay besluiten uiteindelijk om even verhaal te halen bij Romy. Ook bij haar spreken ze hun ongenoegen uit over de krijtjes investering die niet door mocht gaan. Maar er staat nu wel een pizza van weet ik veel hoeveel euro op tafel voegen ze eraan toe. Romy probeert haar mede bewoners rustig te krijgen. Ik begrijp heel goed waar je heen wilt met je verhaal. Kevin en ik hadden net ook een gesprek legt ze uit. En verteld de twee dat ook zij en Kevin het vreemd vinden dat iedereen praat over te weinig geld maar er wel van alles wordt besteld. Dit is wel een ander verhaal. Want deze pizza bestel ik van mijn eigen zakgeld benadrukt ze. Toch is de tweeling nog niet helemaal gerust gesteld. Het gaat er ook om dat wij even een half uurtje gaan liggen en terugkomen om te kijken wat het plan is met eten en dat de bezorger langs loopt. Waarom komt niemand vragen of wij ook wat willen? Kevin legt ze vervolgens uit dat ze nu buiten de loods slapen. Dan komen mensen niet meer vragen of je ook wat wilt eten. Maar jullie kunnen toch gewoon bestellen? voegt hij eraan toe. Maar dat hoeft ook niet meer voor Demi en Fay. Ze vinden de situatie gewoon erg vreemd en melden dit zeker in de groep te gooien bij het centraal. Romy en Kevin moedigen dit aan en eten rustig verder. Romy neemt wat later een flinke hap van haar pizza en zegt tegen Kevin dat ze zeker geen spijt heeft van haar aankoop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 11:40

  Het is toch raar als je niet even overlegt wie er nog meer eten wil bestellen.
  Doe je in een gezin toch ook.
  Stel je voor dat een pizzabezorger bv. 4-5 keer op hetzelfde adres moet langs komen omdat er geen overleg is gepleegd!

 2. Anna at 08:59

  Utopia is niet meer wat het is geweest wat een luxe poppen is het niet de neus dan weer penthous dan weer eten
  Het lijkt wel op een luxe vakantie oort
  Mensen Ik hoop dat het snel van de buis word gehaald .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *