Billy is onder de indruk van Senna zijn “jonge heer”

Billy is onder de indruk van Senna zijn “jonge heer”

Een paar dagen geleden liep Romy Senna tegen het lijf toen hij net onder de douche vandaan kwam. Senna had toen een handdoek om zijn middel maar toch was Romy erg onder de indruk van het formaat van zijn jonge heer. Onder de indruk van wat ze gezien had besloot ze dit te delen met Billy. Vandaag is Billy hem ook tegengekomen in de badkamer, zonder kleding. En ze heeft nu gezien wat Romy ook was opgevallen en besluit dat gelijk met haar te bespreken. Ik heb Senna gewoon helemaal naakt gezien zegt ze. Jezus wat een unit, z’n piemel hangt op zijn knieën voegt ze eraan toe. Chipp en Beau die het ook opvangen zijn minder geïnteresseerd in de jonge heer van Senna. Zij vragen zich juist af hoe het komt dat Billy zijn piemel heeft gezien. Ook Billy snapt er niks van. Hoe kan het toch dat al die mannen altijd hun piemel aan mij willen laten zien grapt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *