Romy, Demi en Fay zijn bang dat het vanavond uit de hand loopt

Romy, Demi en Fay zijn bang dat het vanavond uit de hand loopt

Fay en Romy besluiten naar de caravan te gaan om te overleggen over hoever hun mannen mogen gaan vanavond. Demi gaat met hen mee en alle drie uiten ze hun zorgen over de Ladies Night van vanavond. Romy vraagt zich af waarom Chipp dit doet, ze vindt dit namelijk niks voor hem. Ik denk dat ze dit doen om ons op te jutten voegt ze eraan toe. Bij nader inzien vinden Fay en Romy het slagroomlikken toch wel een beetje ver gaan. Dat gaan Chipp en Cemal sowieso doen, ze zitten toch aan je man vervolgd Fay bezorgd. Weet je wat ik het ergste vind, dat zoenen goedkoper is dan een lapdance voegt ze eraan toe. Romy vindt dat ook gek, zoenen is toch intiemer dan een lapdance. We doen er wel heel cool over maar eigenlijk vind ik het niet zo leuk geeft Fay dan toe. Romy weet op haar beurt zeker dat hun mannen niet vreemd zullen gaan. Wel vinden de dames het erg jammer dat ze er niet bij zijn om te show te kunnen zien maar hebben ook heel veel zin in vanavond. Fay is wel bang dat als de vrouwen wat drankjes hebben gedronken er ruzie uitbreekt vanavond. Als Billy er bijvoorbeeld achter komt dat Johan iets heeft gedaan, dan wordt het echt ruzie voorspelt Fay. Zal vanavond de chaos uitbreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *