Johan en Chipp stellen een dure prijzenlijst op voor extra diensten tijdens Ladies Night

Johan en Chipp stellen een dure prijzenlijst op voor extra diensten tijdens Ladies Night

Vanavond is Ladies Night en de mannen zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Cemal is druk bezig met koken en Linda en José helpen hem hierbij. Johan en Chipp hebben bedacht dat er voor vanavond ook een prijslijst moet komen met diensten die de dames extra kunnen kopen. Zoals een lapdance, slagroomlikken, zoenen en drinken met twee mannen naar keuze. Chipp laat de lijst aan de mannen zien en die vinden het fantastisch. Dit is echt geniaal bedacht roept René enthousiast uit. Als Chipp klaar is met het vouwen van de blaadjes zet hij deze op tafel. Natuurlijk ontgaat dit de vrouwelijke bewoners niet en Fay pakt de prijslijst van tafel en leest vol verbazing de prijzen voor. Wat duur schreeuwt Romy uit. Alle vrouwen zijn het ermee eens en adviseren de mannen om het wat goedkoper te maken. Kan het misschien ook iets minder ordinair vraagt Beau aan de mannen. Classy is the key voegt ze eraan toe. Ook Romy vindt het wel een heel slim idee, zo krijgen de mannen meer inkomsten binnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *