Johan heeft geen zin meer in Ladies Night

Johan heeft geen zin meer in Ladies Night

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Vanavond zullen de mannen een huis vol vrouwen hebben en geen vrouwelijke bewoners. Zij zullen Utopia verlaten voor een etentje buiten de deur. Johan loopt de hele ochtend al stressvol door de loods. Niet alles gaat zoals hij wil en dat zorgt ervoor dat hij chagrijnig rondloopt en geen zin meer heeft in vanavond. Cemal heeft in tegenstelling tot Johan ontzettend veel zin in vanavond. Hij vertelt aan José dat hij niet zenuwachtig is maar gewoon heel veel zin heeft in de avond. Senna helpt waar hij kan met de opbouw van het podium. René, Linda, Madilia en Beau begeven zich ondertussen in de gym waar onder anderen de financiën en dan in het bijzonder de uitgaven van Cemal worden besproken. Wat later vraagt Beau aan Madilia of ze haar wil opmaken voor vanavond. Madilia vindt dit geen probleem maar laat weten dat ze ook Billy, Linda en zichzelf moet opmaken. De dames moeten op tijd beginnen dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *