Beau, René en Linda vinden dat Cemal zijn financiën na moet laten kijken

Beau, René en Linda vinden dat Cemal zijn financiën na moet laten kijken

Het is alweer een tijdje geleden dat Beau de 3000 euro van oud Utopia bewoner Bas verdeeld heeft. Een groot deel ging naar het strohuisje van Linda en Madilia, een ander deel ging naar gereedschap voor Johan en 340 euro was voor Cemal om de vloer van de gym te laten doen. Cemal kwam er echter achter dat beton in de sportschool te duur zou worden daarom is er voor een goedkopere oplossing gekozen. Op deze manier hield Cemal ook wat geld over voor wat extra spullen voor in de gym. Terwijl Beau, Linda, Madilia en René in de gym aan het sporten zijn wordt er besproken hoe Cemal het geld voor de vloer van de gym heeft uitgegeven. Het wordt duidelijk dat Cemal zich heeft vergist en over de 340 euro die hij van Beau heeft gekregen heen is gegaan. Ik heb een bepaald bedrag gegeven en daar moet hij het maar mee doen laat Beau weten. De rest van de matten betaalt hij zelf, dat vond hij ook helemaal geen probleem voegt ze eraan toe. Linda kijkt hiervan op aangezien Cemal weinig zakgeld heeft. Een tijd geleden heeft hij een fotoshoot gehad en dit is hij nog steeds aan het afbetalen. Ook heeft hij in Senna geïnvesteerd en heeft hij voedingssupplementen gekocht die redelijk duur zijn. Voor deze maand heeft Cemal al zijn geld al ruim uitgegeven, dus dat moet volgende maand weer verrekend worden gaat Linda verder. Volgens Beau doet die schat echt zijn best, maar Cemal kan het beter even laten checken door iemand. Zodat hij zeker weet dat alle kosten erin zitten benadrukt ze. Ja reageert Linda, Cemal is gewoon niet zo zakelijk sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *