Johan is chagrijnig omdat er vanavond toch mannen komen tijdens Ladies Night

Johan is chagrijnig omdat er vanavond toch mannen komen tijdens Ladies Night

Vanavond zal het veelbesproken evenement Ladies Night plaatsvinden. De mannen zijn ook vandaag druk bezig met de voorbereidingen van vanavond maar niet alles verloopt volgens plan. Zo is er een mailtje binnengekomen van een vrouwelijke bezoekster die vanavond komt met de vraag of ze een vriend mee mag nemen. Cemal gaat hier heel makkelijk mee om. Prima toch, misschien valt hij wel op mannen en zo niet is het ook goed. Johan is op zijn beurt minder blij met het nieuws. Volgens hem is het echt een avond voor vrouwen. Het heet toch niet voor niks Ladies Night vervolgd hij geïrriteerd. Cemal vindt dat hij niet zo moeilijk moet doen en mailt terug dat de man van harte welkom is. Johan lijkt steeds chagrijniger te worden terwijl de vrouwen vrolijk door de loods huppelen. Zij mogen tenslotte vanavond Utopia verlaten voor een etentje en dit zorgt voor een goede sfeer. Als Fay Johan tegen het lijf loopt en vraagt of het allemaal wel goed gaat geeft hij aan dat dit niet het geval is. Ik zit met een aantal dingen in mijn hoofd zegt hij. Maar ondanks het slechte humeur van Johan gaan de voorbereidingen door en belooft het een spannende avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *