Johan zaagt de tafel met een kettingzaag doormidden

Johan zaagt de tafel met een kettingzaag doormidden

Tijdens het opruimen en schoonmaken voor het evenement Ladies Night wat vanavond op het programma staat krijgt Johan een ingeving, de immens grote eettafel moet doormidden. Romy spoort hem aan om meteen daad bij het woord te voegen en een zaag te halen. Er is alleen een probleem,  er is geen geschikt gereedschap in Utopia. Johan denkt even na over wat hij tot zijn beschikking heeft en besluit de kettingzaag maar te halen. Vervolgens duikt hij op tafel en gaat aan de slag. Het geproduceerde lawaai trekt de aandacht van onder meer René en Cemal. Niet iedereen was namelijk op de hoogte van het plan. Het is nu zeker te laat om te zeggen dat je het niet moet doen grapt René nog. Achteraf wanneer de tafel al in twee stukken is, blijkt dat niet iedereen achter de spontane actie van Johan staat. Echt zonde van die tafel. Dat ding heeft een godsvermogen gekost laat Cemal weten. Eeuwig zonde voegt René er nog aan toe. Maar ja, dat is te laat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *