Weet Beau de caravan van Bas te verkopen?

Weet Beau de caravan van Bas te verkopen?

De caravan van oud Utopia bewoner Bas staat te koop. En op deze nieuwe dag zit Beau alweer snel achter de computer. Wanneer ze de mailbox checkt, ziet ze dat er een mail is binnengekomen over de caravan. Deze is een tijdje geleden door haar te koop gezet en er blijkt interesse te zijn om hem te kopen. Iemand heeft interesse in de caravan roept ze dan ook blij naar Cemal, die bij haar komt staan om de mail te bekijken. Ik heb wel belangstelling in de caravan en mijn vraag is of ik hem zaterdag kan komen bezichtigen leest ze verder voor. Beau controleert gelijk of er nog B&B gasten komen voor de caravan de komende dagen en vertelt vervolgens blij aan Johan dat er interesse is. Zou het Beau lukken om de caravan te verkopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *