Billy vraagt aan Johan of hij een vrouw gaat scoren tijdens Ladies Night

Billy vraagt aan Johan of hij een vrouw gaat scoren tijdens Ladies Night

Dat de bezoekende vrouwen die tijdens Ladies Night komen hun handen niet thuis zullen houden tijdens dit evenement, staat voor Billy wel vast. Maar hoe zit dat met de mannelijke bewoners? Dat wil Billy ook wel weten. En dan vooral van Johan, ze gaat dan ook het gesprek met hem aan. En vraagt aan Johan mocht hij de kans krijgen of hij morgen het bed zou delen met een Ladies Night-bezoeker. Ja dan doe ik dat antwoordt Jeroen zonder te twijfelen. Gewoon op het podium, doe eens gek voegt hij eraan toe. Billy laat weten dat ze graag een serieus gesprek wil voeren en Johan zegt dat dat al gebeurd.  Is het jouw doel om morgen een vrouw te scoren vraagt Billy door. Dat is volgens Johan niet het geval. Maar als er in zijn ogen een mooie dame interesse in hem toont, dan gaat hij zich niet inhouden. Waarom Billy zo graag wil weten wat Johan van plan is, dat houdt ze voor zichzelf. Gaat Johan helemaal los tijdens dit evenement? We komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 11:17

    waar bemoeid geile Billy zich mee ze heeft niks met Johan dat denkt ze wel dat ze hem kan verbieden om met een andere vrouw wat te hebben.Maar het klopt wel dat ze zo denkt dat Johan haar graag wil,kan je nagaan hoe ziek ze in haar hoofd is sex sex en ze is ook nog heel knap Ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *