De mannen bereiden Ladies Night alvast voor

De mannen bereiden Ladies Night alvast voor

Morgen (vandaag dus) staat het evenement Ladies Night op het programma. Utopia zal volstromen met vrouwelijke bezoekers die zich laten verwennen door onder andere Cemal, Johan en Noah. De Ladies Night-mannen benutten afgelopen avond om de laatste voorbereidingen te treffen voor het evenement. De tafels en stoelen staan allemaal op de juiste plek en het podium is klaar voor gebruik. Ook niet geheel onbelangrijk is de kleding die zij zullen dragen. Na het avondeten kwamen de pakken binnen en die werden direct gepast. Dat de look hen wel bevalt is overduidelijk. De hele avond paraderen de mannen strak in pak door de loods. Een aantal vrouwen zijn duidelijk onder de indruk van de goed geklede mannen. Volgens Billy zien de mannen er stuk voor stuk aantrekkelijk uit en ook Romy kan haar ogen niet van hen afhouden. Aan de voorbereiding zal het in ieder geval niet liggen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *