Linda doet een extreme make-over

Linda doet een extreme make-over

Morgen gaan de vrouwelijke bewoners uit eten, dit omdat ze een tijd terug de kookwedstrijd hebben gewonnen. Er zal chique gegeten worden en daarom willen de vrouwen er goed uitzien. Afgelopen dagen waren ze er al mee bezig. Zo wil Linda iets veranderen aan haar kapsel, zij gaat gebruikmaken van de kappers die in Utopia zijn. Wat ze precies wil? Een opgeschoren achterkant. Wanneer zij haar idee deelt, roepen de bewoners dat ze het een stoere beslissing vinden. Al snel komt de tondeuse tevoorschijn en onder het toeziend oog van onder meer Romy, Billy, Madilia en Cemal verdwijnen de haren op Linda haar achterhoofd.  Je bent echt een rebel! Kijk d’r gaan roept Romy enthousiast. Het gemillimeterde gedeelte van Linda haar kapsel wordt ook nog eens voorzien met een mooi figuurtje. En dat komt er ook. Met uiterste precisie snijdt de kapper een halve ster. Vol trots toont Linda haar vers geschoren achterhoofd aan haar mede bewoners. Beau springt meteen op en haalt de camera. Om het vast te leggen. Linda is in helemaal blij met het resultaat en is helemaal klaar voor het etentje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *