Demi en Fay spreken Senna aan omdat hij hen ongevraagd wakker maakte

Demi en Fay spreken Senna aan omdat hij hen ongevraagd wakker maakte

Demi en Fay willen Senna even goed op z’n plek zetten. De nieuweling heeft hen deze morgen expres hun bed uit gejaagd en daar zijn ze absoluut niet blij mee. Waarom kwam je ons wakker maken vraagt Demi dan ook aan Senna. Senna is zich van geen kwaad bewust en lacht de vraag een beetje weg. Fay zegt dat Demi en zij er niet van gediend zijn om onder het mom werken, werken, werken gewekt te worden. Sorry, ik wist niet dat je boos zou worden reageert Senna. Hier kan de tweeling niet om lachen, ze maken hem nogmaals duidelijk dat niemand hen vertelt wanneer zij moeten werken. Wij moeten niks maar je haar is wel mooi sluit Fay het gesprek af op een vrolijke noot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willem at 08:59

    De tweeling voeren vanaf het begin dat zij in Utopia zijn echt geen flikker uit en lopen alleen maar te vloggen en te huppelen. Gauw naar huis toe naar pappie en mammie toe. Bij Chipp raakt iedereen in een dip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *