Na een hoop gedoe maken Romy en Cemal het dan toch goed met elkaar

Na een hoop gedoe maken Romy en Cemal het dan toch goed met elkaar

Het doet Romy wel wat, de ruzie die ze eerder had met Cemal. En na de mislukte poging luchtte ze dan ook haar hart bij Billy. Billy adviseerde haar om nog een keer met Cemal te gaan praten. En dat besluit ze uiteindelijk maar te doen. Wederom legt ze aan Cemal uit hoe de situatie op haar is overkomen en hoe ze zich erbij voelt. Ditmaal gebeurt het op een rustigere toon. Cemal luistert naar haar en drukt haar op het hart dat hij haar nooit heeft willen kwetsen en dat hij heel veel respect voor haar heeft. Na wat heen en weer kibbelen lijken de twee nader tot elkaar te komen. Ze begrijpen elkaar en eindelijk kalmeert Romy wat. Zullen we het maar laten vraagt Romy dan. Ze kruipt bij Cemal op schoot die er inmiddels van bewust is dat hij haar heeft gekwetst. Dit zorgt ervoor dat er ook bij Cemal een paar tranen over zijn wangen rollen. De twee geven elkaar een dikke knuffel en een kus en alles lijkt weer koek en ei tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *