Cemal heeft Romy gekwetst, ze wil nooit meer intiem zijn met hem

Cemal heeft Romy gekwetst, ze wil nooit meer intiem zijn met hem

Tijd voor de nodige drama. Cemal en Romy hebben namelijk ruzie gehad met de nodige gevolgen.  Cemal heeft Romy erg gekwetst met opmerkingen die hij heeft gemaakt tegen Johan.

Romy, Cemal en Johan zitten met zijn drieën bij de naaimachine als Johan het seksleven van Cemal en Romy aanhaalt. Johan grapt dat hij Cemal zo nu en dan opdrachten geeft voor in bed. Romy kan het niet aanhoren en loopt weg bij het gesprek en trekt al gauw haar conclusies. Ze is niet blij dat Cemal persoonlijke dingen over hun seksleven tegen Johan heeft verteld. Cemal heeft door dat Romy niet blij is en loopt haar achterna. Ik kan niet geloven dat jij dit verteld hebt, ik hoef jou per direct nooit meer te zien zegt ze boos tegen hem. Cemal laat op zijn beurt weten dat het een grapje was en dat hij nooit iets zou doen om haar te kwetsen. Maar hier gelooft Romy op haar beurt niet meer in en ze loopt weg van Cemal. Wat later praten de twee verder in de bistro en laat Romy weten dat ze erg gekwetst is en zich enorm schaamt. Cemal vertelt dat hij het niet zo bedoelde en benadrukt dat hij heel veel van haar houdt.  Ik geloof het niet meer Cemal, je hebt er persoonlijk voor gezorgd dat ik nooit meer seks met jou ga hebben voegt ze eraan toe terwijl ze huilend wegloopt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *