Senna maakt de tweeling wakker omdat ze moeten werken, tot ongenoegen van Chipp

Senna maakt de tweeling wakker omdat ze moeten werken, tot ongenoegen van Chipp

Demi en Fay hebben al twee nachten niet goed geslapen en daarom besloten de twee deze ochtend dat ze wel even lekker konden uitslapen. Senna dacht daar anders over en besloot de tweeling rond kwart over tien wakker te maken. Iets waar ze totaal niet blij mee waren. Als Demi en Fay wat later zijn opgestaan doen ze hun beklag over Senna bij Chipp en Romy. Maar ook Senna doet zijn beklag over het uitslapen van de tweeling. Als Jacco even later aan Chipp vertelt dat Senna boos is op Demi en Fay schiet hij uit zijn slof. Chipp kan zijn het niet geloven als Jacco vertelt dat Senna heeft gezegd dat er gewerkt moet worden. Hij moet zijn muil houden, ge voegt hij eraan toe. Hoe haalt hij het in zijn hoofd gaat hij boos verder. En kan niet geloven dat juist Senna de tweeling heeft gewekt omdat er gewerkt moet worden. Want wat doet hij nou op een dag? Jacco blijft stil en laat Chipp uitrazen. Hij heeft mazzel dat ik er niet bij was sluit Chipp het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *