Billy troost Romy nadat er weer ruzie is ontstaan

Billy troost Romy nadat er weer ruzie is ontstaan

Romy en Cemal hebben een poging gedaan om het uit te praten maar dat is niet gelukt en ze zijn weer boos uit elkaar gegaan. Billy besluit Romy daarom op te zoeken in de caravan. Wat een tyfushond, hij liep gewoon weg in het gesprek vertelt Romy. Billy vraagt of het echt wel zo goed gaat tussen haar en Cemal. Jazeker, het ging hartstikke goed roept Romy uit. En laat haar weten dat Cemal haar pakt op de gevoelige dingen. Of ik weet dat hij van me houdt en me niet zal kwetsen zegt Romy. Tuurlijk weet ik dat maar daar gaat het nu niet over voegt ze eraan toe. Billy is van mening dat Cemal even in zijn sop moet gaarkoken. Ze moeten ons vrouwen beter behandelen, dit pikken wij namelijk niet gaat Billy lachend verder terwijl ze zich knuffelend en kussend op Romy stort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 08:47

    en weet je wat erg is Billy is Jessie allang vergeten je hoort haar er nooit over ,kan je na gaan hoe gestoord ze is ze denkt ook nog dat ze een relatie met Johan heeft.Hoe zielig kan je zijn ,en Romy is echt een peuter van 3jaar wat is ze jaloers op Cemal,ook een slappeling dat hij dat allemaal maar neemt.De ouders van Cemal zullen wel blij zijn met zo een schoondochter ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *