Romy en Cemal doen een poging hun ruzie uit te praten

Romy en Cemal doen een poging hun ruzie uit te praten

Nadat Romy het heeft uitgepraat met Johan neemt ze Cemal apart. Maar Romy hoort niet van Cemal wat ze wil horen. Als ze vertelt wat ze zojuist met Johan heeft besproken zegt Cemal nogmaals dat het allemaal maar om een geintje ging. Er is echt niet zoveel gezegd benadrukt hij.  Toch blijft Romy van mening dat Cemal wel een paar dingen over hun seksleven gezegd moet hebben. Cemal ontkent dit maar wat later zegt hij dat hij het nooit meer zal doen. Reden genoeg voor Romy om aan te nemen dat Cemal dus wel fout zit. Cemal is de beschuldigingen van Romy ondertussen zat. Hoe hard hij zijn best ook doet om Romy uit te leggen dat hij hun seksleven met niemand zal bespreken, heeft dit niet het gewenste effect. Als er iemand veel respect heeft ben ik dat wel verzekert hij haar. Maar Romy ziet dit anders. Ze gelooft hem niet. Volgens haar is deze hele situatie Cemal zijn eigen schuld. Romy wordt weer boos en voor Cemal is de maat ook vol. Ik heb hier echt geen zin in zucht hij waarna de twee boos uit elkaar gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *