Billy denkt dat het weer goed komt tussen Cemal en Romy

Billy denkt dat het weer goed komt tussen Cemal en Romy

Romy heeft het blijkbaar uitgemaakt met Cemal en hij het nog niet geloven. Cemal heeft Johan gevraagd wat hij tegen haar heeft gezegd. En komt erachter dat alles berust op een groot misverstand en besluit naar de loods te lopen. Hoe is het met Room? vraagt hij voorzichtig aan Billy die aan tafel zit. Ze is nu wel weer rustig maar ze is wel erg geraakt vertelt Billy aan Cemal. En voegt eraan toe dat ze zich erg gekwetst voelt omdat er over haar seksleven is gepraat. Ik heb geprobeerd om Romy gerust te stellen en haar verteld dat vrouwen anders over seks praten dan mannen. Ik heb haar verteld dat vooral Johan nogal bot over seks is en ze dat zich niet zo moet aantrekken benadrukt ze. Johan rolt met zijn ogen op deze opmerking en laat weten dat het wel meevalt. Billy denkt dat het wel goed zal komen tussen Cemal en Romy, maar dat Romy even haar tijd nodig heeft.  Maar ik weet dat jij zo veel respect en liefde voor haar hebt en dat heb ik ook tegen Romy gezegd sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. trudy at 00:02

    Billy bemoei je met je eigen zaken ga naar huis jij je maak veel regels daar als het maar naar jou voordeel is het wordt tijd dat ze je goed op je nummer zetten ga naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *