Romy is niet boos op Johan

Romy is niet boos op Johan

Nadat Romy is gekalmeerd besluit ze op Johan af te stappen. Volgens haar heeft Johan een grote rol in de ruzie die ze met Cemal heeft. Ik heb geen zin om te praten zegt Johan als hij Romy aan ziet komen lopen. Maar toch gaat Romy naast hem zitten om het voorval te bespreken. Ik voel me gewoon ondergewaardeerd en niet gerespecteerd legt ze met trillende stem uit.  Johan die op de schommelstoel ligt vertelt haar dat hij haar nooit heeft willen kwetsen. Ondertussen rollen de tranen weer over Romy haar wangen.Ik ben niet boos op jou maar dit kwam verkeerd op mij over en ik voelde me klein worden legt ze uit. Johan luistert naar huilende Romy en legt nogmaals uit dat dit nooit zijn bedoeling is geweest. Niet huilen hè zegt Johan waarna Romy tegen hem aan kruipt. De twee geven elkaar een dikke knuffel en de ruzie tussen hen lijkt te zijn opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *