Johan wil niet stoken tussen Cemal en Romy

Johan wil niet stoken tussen Cemal en Romy

Nog maar een berichtje over de ruzie tussen Cemal en Romy.Nadat Cemal zijn hart bij Beau heeft gelucht besluit hij om opheldering bij Johan te vragen. Wat heb je allemaal tegen Romy gezegd? begint hij het gesprek. Uit mijn ruzie met Romy kon ik opmaken dat er meerdere dingen door jou zijn gezegd waardoor Romy het idee heeft dat haar seksleven open en bloot op tafel ligt.Niks antwoordt Johan. En legt vervolgens uit dat hij gewoon een beetje met Romy heeft zitten dollen. Ik zou nooit stoken tussen jullie benadrukt hij verder. Cemal begrijpt dan ineens waar Romy het over heeft. Oh god, ze gelooft ook alles zegt hij wetende dat Johan aan het geinen was. Ik kan er niks aan doen dat ze het letterlijk opvat antwoordt Johan op zijn beurt. Volgens hem worden er ook altijd grapjes over Billy gemaakt maar nu dit bij Romy is gebeurd is het huis te klein. Als Cemal vervolgens vertelt dat Romy het heeft uitgemaakt gelooft Johan het niet. Dat gaat wel heel ver, dat is nooit mijn bedoeling geweest voegt hij eraan toe. Daarom wil hij snel het gesprek met Romy aangaan om Cemal een handje te helpen. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *