Cemal vindt de hele ruzie met Romy onzin

Cemal vindt de hele ruzie met Romy onzin

Terwijl Romy na haar ruzie met Cemal steunt zoekt bij haar vriendinnen blijft Cemal verbouwereerd achter. Cemal begrijpt niet goed waarom Romy nou zo boos is. Volgens hem heeft hij niks fout gedaan. Het was nooit zijn bedoeling om respectloos te zijn tegenover Romy. Stilzwijgend kijkt hij voor zich uit. Niet veel later komt Beau bij hem zitten. Ze vraagt aan hem wat er aan de hand is. Zuchtend begint Cemal te vertellen. Volgens hem loopt hij altijd te geinen met Johan over Romy en Billy. Maar nu ik dat heb gedaan terwijl ze er niet bij is maakt ze het ineens uit voegt hij eraan toe. Beau kan op haar beurt niet geloven dat Romy de relatie heeft verbroken maar Cemal bevestigt dat dit echt het geval is. Het slaat nergens op gaat hij verder. En vertelt nogmaals dat het om een grapje ging en dat hij nooit zijn seksleven open en bloot op tafel zou leggen. Het is echt bullshit verzekert hij. De twee praten nog een tijdje door en Beau adviseert om nog een keer rustig met Romy te gaan praten. Cemal vindt op zijn beurt dat Romy hem moet geloven. Zo kut weer, het ging net twee dagen goed zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *