De caravan van oud Utopia bewoner Bas staat te koop

De caravan van oud Utopia bewoner Bas staat te koop

De eerste echte Utopia caravan van oud Utopia bewoner Bas staat te koop.  Het is een volledig gerenoveerde caravan inclusief handtekekingen van alle bewoners. De buitenkant is ontworpen en gespoten door oud bewoner Boyd. Dit is je kans om deze caravan in je bezit te krijgen, zodat je Beau op weg helpt naar haar gewenste B&B. Wil jij een bod uitbrengen of een keer komen kijken? Stuur dan een mail naar inwoners@talpa.tv of koop ‘m voor vijfhonderd euro. Dat kan hier. 

En dan nu verder naar het nieuws van vandaag. Een nieuwe dag is inmiddels begonnen en alhoewel het gisteren een warme en zonnige dag was is het deze ochtend fris buiten. Iets waar vooral Linda, Beau en Demi last van hebben aangezien de dames de nacht op de trampoline hebben doorgebracht. Als de dames wakker zijn komt René vragen hoe de nacht is verlopen. Niet veel later komt ook José een praatje maken. Ondertussen begint Baldr zijn dag met een lekker ontbijtje. José loopt ondertussen van de trampoline door naar de gym om haar dag sportief te beginnen. Cemal kruipt achter de computer en Romy en Billy kletsen in het kledinghok over de standhouders van de aankomende Utopia markt. René brengt nog wat later de dames op de trampoline koffie en dan kan de dag echt beginnen. Wat de dag verder zal brengen, moet nog blijken. We komen snel terug met meer Utopia nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *