Hoe verliep de nacht van Beau, Demi en Linda in de buitenlucht?

Hoe verliep de nacht van Beau, Demi en Linda in de buitenlucht?

Beau was afgelopen avond druk bezig met haar bucketlist. Terwijl ze de lijst met opdrachten aan Demi en Linda laat zien, vinden ze een leuke uitdaging. Beau moet een nacht op een trampoline slapen. Toch wil Beau niet alleen op de trampoline slapen en ze vraagt Linda mee. Even later besluit ook Demi, tot ergenis van Fay, op de trampoline te gaan slapen. Maar hoe verliep de nacht? Terwijl de vrouwen op de trampoline liggen, merken ze dat het niet helemaal comfortabel ligt. Langzamerhand rollen ze alle drie naar het midden toe. Dit zorgt ervoor dat de drie vrouwen constant in de lach schieten en niet kunnen slapen. Na een lange nacht op de trampoline worden de ze wakker door de kou. Beau is teleurgesteld dat niemand ontbijt op bed is komen brengen. De dames moeten nu toch echt zelf de eerste stappen richting de loods zetten. Maar ze hebben het overleefd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *