Fay vindt Chipp soms lomp overkomen

Fay vindt Chipp soms lomp overkomen

Na de discussie met Chipp, is Fay op zijn zachts gezegd niet blij. Buiten praten de twee het uit. De tranen rollen over Fay haar wangen. Dit omdat ze het gevoel heeft dat hij boos op haar is. En heeft het gevoel dat hij haar negeert na hun discussie en begrijpt ook niet waarom hij geïrriteerd is over het feit dat ze niet zijn advies heeft opgevolgd. Chipp laat haar weten dat er niets aan de hand is en hij nu niet boos op haar is. Het zit volgens hem tussen haar oren. En vindt dat Fay van een mug een olifant maakt. Je komt zo lomp over snauwt Fay vervolgens terug. De twee kibbelen nog even door maar uiteindelijk lukt het Chipp om Fay weer rustig krijgen. Het lijkt even goed te zijn maar wat later barst Fay weer in huilen uit. In de suite praten de twee weer verder. Fay zit vandaag even niet lekker in haar vel maar gelukkig is Chipp er om haar te troosten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *