Beau en Johan praten het uit

Beau en Johan praten het uit

Nu Johan en José ook weer een soort van met elkaar hebben gepraat, besluiten Beau en Johan afgelopen avond het eet incident uit te praten in de boot. De twee praten namelijk al een paar dagen niet met elkaar. Het gesprek verloopt rustig, een groot verschil met de ruzie van laatst. Beau begrijpt dat de groep rekening moet houden met vleeseters en Johan laat haar weten dat ze eigenlijk net op het verkeerde moment kwam. De twee praten verder en het lijkt erop dat ze elkaar goed begrijpen. Beiden weten ze waarom het fout is gelopen en ze leggen aan elkaar uit hoe ze er zelf in stonden. Uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat ze tegenpolen zijn. Ik kan ook coulanter reageren benadrukt Johan dan. En Beau beseft op haar beurt dat de groep op Johan zijn boze momenten beter even kan laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *