Chipp boos omdat Fay zijn advies negeert

Chipp boos omdat Fay zijn advies negeert

Fay heeft Chipp om advies gevraagd omtrent een bestelling voor de winkel. Chipp adviseerde Fay over welke kledingstukken er in welke hoeveelheid besteld moesten worden. Fay heeft uiteindelijk toch haar eigen plan getrokken en is tegen het advies van hem ingegaan, tot ongenoegen van Chipp.  Ik snap niet waarom je iets aan me vraagt en het vervolgens niet doet zegt Chipp even later geïrriteerd tegen haar. Volgens Fay hoeft ze niet altijd zijn advies op te volgen. Maar vraag het dan niet reageert Chipp. Fay is het hier niet mee eens en de twee komen er niet uit. Geïrriteerd loopt Fay uiteindelijk weg om haar frustratie bij Demi te uitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *