Linda, Beau en Demi besluiten de nacht in de buitenlucht door te brengen

Linda, Beau en Demi besluiten de nacht in de buitenlucht door te brengen

Afgelopen avond besluiten Linda en Beau dat ze de nacht buiten gaan doorbrengen. Dit heeft echter niks te maken met de discussies die er zijn rondom de slaapplekken. De twee doen dit geheel vrijwillig. Ze hebben altijd al een nacht onder de sterrenhemel willen slapen. Aangezien mooie zonnige dag is geweest en een zwoele nacht belooft te worden grijpen de twee hun kans om dit van hun bucketlist af te strepen. Het plan is om op de trampoline te slapen. Als Beau en Linda uiteindelijk hun matrassen naar de trampoline brengen, helpt Demi een hen mee. Terwijl ze het matras aan het dragen zijn, dringt het tot het Demi door dat het haar toch wel leuk lijkt om ook buiten te slapen. Als ze dit aan Beau en Linda vertelt nodigen de twee haar gelijk uit om vanavond mee te doen met het slaapfeestje in de buitenlucht. Alleen maar gezellig toch voegt Beau er enthousiast aan toe. Als Demi Fay vertelt over het idee en laat weten dat Fay dus vanavond alleen met Chipp kan slapen, reageert ze een beetje teleurgesteld. Ga je dat zonder mij doen vraagt Fay. Demi antwoordt dat het haar echt leuk lijkt en het een impulsieve beslissing was. Ik dacht gewoon f*ck it, ik ga het doen voegt ze eraan toe. Dit laat Fay duidelijk ook twijfelen. Zal meedoen of zal ze met Chipp gaan slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *