Demi en Romy proberen een zeer emotionele Billy te troosten

Demi en Romy proberen een zeer emotionele Billy te troosten

Na het gesprek met José trekt Billy zich terug in het penthouse. Het gesprek is haar namelijk zwaar gevallen en de harde woorden van José raakten haar. Ze werd er dan ook emotioneel door. Als Billy in bed ligt komen de Demi en Romy al gauw bij haar kijken. Billy vertelt aan hen hoe het gesprek is verlopen. Demi en Fay luisteren aandachtig als Billy ineens van onderwerp veranderd. Weet je wat het is, ik verveel me dood zegt ze terwijl haar stem begint te trillen. Soms vraag ik me echt af wat ik hier nog doen gaat ze snikkend verder. Demi en Romy proberen haar te troosten, maar zonder resultaat. Ik word zo verkeerd geïnterpreteerd en dat kwetst me legt Billy verder uit.En vindt de situatie waarin ze zit vreselijk en hoopt dat er snel weer leuke dingen op haar pad komen. Ik kan gewoon niet mezelf zijn voegt ze eraan toe. Demi geeft aan dat ze haar begrijpt en ook Romy staat achter haar. Volgens haar hebben de bewoners veel te snel een oordeel klaar. Je moet gewoon jezelf blijven benadrukt Romy. Maar volgens Billy kan dit niet en ze vertelt haar mede bewoners dat ze zich niet gewaardeerd voelt. Dat is het ergste wat je kan voelen zucht Demi waarna het stil blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:40

  ach, wat is ze weer triest. net echt. en ja hoor, romy en demi troosten haar wel weer, dat zijn ook van die dombo’s die totaal niet doorhebben hoe ze iedereen manipuleert en om haar vingers windt. bah, je wordt toch kostmisselijk van zo een mens

 2. Else at 08:33

  Billy wordt weer gepamperd in aandacht door deze drie, dat houdt haar gedrag in stand.
  Ik gun haar dat ze geholpen wordt, buiten de poort, door een goede psychologe.

  Utopia zou een goede plek geweest zijn voor Billy om zichzelf beter te leren kennen en met zichzelf en anderen te leren omgaan, maar daar heeft ze een goede psychologe bij nodig, die haar vertelt hoe ze over komt, wat haar houding en gedrag te weeg brengt, die haar laat zien hoe interacties werken enz. Nu stikt ze in haar eigen emoties vaak en leert ze niks van haar gedrag.

  Ik zou zeggen: ze heeft haar kans ruimschoots gehad, nu buiten de poort verder met deze ervaringen en deze alsnog doorspreken met een psychologe, die haar goede feedback geeft.
  Haar ogen moeten geopend worden. Het is niet erg dat ze moet leren, dat moeten we allemaal, ze heeft haar kans gekregen en moet hiermee verder buiten de poort.
  Het is hier geen therapeutische instelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *