Johan gaat voortaan zelf zijn maaltijd maken

Johan gaat voortaan zelf zijn maaltijd maken

Gisteren heeft Billy het een soort van goedgemaakt met José. Afgelopen avond besluit José ook nog even langs Johan te gaan om te vertellen hoe het gesprek verlopen is en dat ze het atelier als slaapplek mogen gebruiken. Johan zit naast René maar kijkt José niet aan. En hoelang gaan wij elkaar nog negeren? vraagt José vervolgens aan Johan. Zes weken antwoordt Johan droog. Dan weet ik dat reageert José op haar beurt. Maar dan volgt er toch iets wat op een gesprek lijkt tussen de twee. Johan laat weten dat hij het veganistisch koken maar een raar gedoe vindt. José vertelt dat ze niks aan haar kookkunsten zal veranderen. Johan zal volgens haar zelf moeten zorgen dat er vlees voor hem besteld wordt en dit zelf moeten bereiden. Hier gaat Johan mee akkoord. Al bestellen ze een kant en klaar maaltijd voor me benadrukt hij. De twee praten nog even door op een rustige manier. Johan laat nog wel duidelijk weten wat hij van de hele situatie vindt en José houdt wijselijk haar mond. De twee lijken een oplossing gevonden te hebben en weer samen door één deur te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *