René is het gezeik zat

René is het gezeik zat

José en René zijn nog altijd opzoek naar een nieuwe slaapplek en dit houdt de gemoederen nog altijd bezig. Zo stonden José en Billy lijnrecht tegenover elkaar en dit zorgde voor een flinke ruzie waarbij Billy uiteindelijk in tranen uitbarstte. Als we nou met z’n allen stoppen met zeiken zegt René wat later tegen Johan. Ik ben het gezeik meer dan zat en vindt dat er meer energie gestoken moet worden in het vinden van een oplossing in plaats van in het maken van ruzie. We moeten gewoon even de boel de boel laten en alles positief houden voegt hij er verder aan toe terwijl hij neerploft op een zitzak. Johan is op zijn beurt bang dat dit niet zo makkelijk gaat. Ik snap Billy wel zegt hij. Volgens Johan is het inderdaad geen optie om onder het penthouse te slapen. Hier is René het op zijn beurt juist niet mee eens. Over één ding zijn de mannen het wel eens er moet een nieuwe slaapplek komen voor René en José. Want dat met dat gezeur wordt het er ook niet beter op sluit Johan het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *