Billy en José leggen hun ruzie over de slaapplek bij

Billy en José leggen hun ruzie over de slaapplek bij

Tijdens het centraal van vandaag is er weer gesproken over de slaapplek van José en René. Daarna hebben José en Billy een flinke ruzie gehad. De twee hebben allebei hun frustraties geuit bij degenen die naast hen staan. Op een gegeven moment is Billy er klaar mee en besluit ze om met José te gaan praten. Als ze José gevonden heeft laat ze weten dat  ze wil dat iedereen een fijne slaapplek heeft. José reageert dat ze nooit van plan was het atelier af te pakken. Daarom had ik bedacht dat jij je atelier zou kunnen beginnen in Bloem & Bollen. Billy antwoordt dat ze het helemaal prima vindt. Maar wat ik wel erg vind is dat jij zegt dat ik altijd nee zeg voegt ze er geëmotioneerd aan toe. Het is goede wil en door jou voel ik me een heel slecht mens. Jij schetst een verkeerd beeld van mij want ik ben heel welwillend, ik ben heel gul benadrukt ze huilend. Ah, kom eens even hier meissie zegt José terwijl Billy haar tranen laat lopen. De twee knuffelen en praten nog verder over deze situatie. Eerst lijken de twee nader tot elkaar te komen maar daarna liggen hun meningen weer mijlenver uit elkaar. Zullen ze ooit de strijdbijl begraven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *