Billy noemt José een ondankbaar wijf

Billy noemt José een ondankbaar wijf

In het centraal van vandaag, waar we nog op terug komen is er weer gepraat over de slaapplek van José. Er is voorgesteld dat zij onder het penthouse van Billy kan gaan slapen, of in het atelier. Hiervoor zal Billy haar atelier moeten verplaatsen naar de ruimte waar nu Bloem & Bollen in zit. Dit voorstel viel bij Billy helemaal verkeerd en ze weigert ermee akkoord te gaan. Na het centraal uit ze dan ook haar frustraties. Je geeft ze een vinger en ze nemen de hele hand roept ze boos tegen Senna. Ik ben er echt helemaal klaar mee. Of ik even kan verhuizen zodat mevrouw kan slapen gaat Billy verder met haar beklag.  Als ze naar het koffiezetapparaat is gelopen gaat ze verder tegen Fay. Wat een ondankbare honden hier! Ik voel me helemaal niet meer thuis hier voegt ze er emotioneel aan toe. Fay geeft haar een knuffel maar Billy blijft zich rot voelen. Het steekt haar vooral dat iedereen zomaar denkt recht te hebben op bepaalde dingen, waar zij hard voor gewerkt heeft. Dit komt allemaal ergens vandaan hè! Ze wil echt alles hebben terwijl ze hier pas net zit gaat ze verder. Terwijl Billy door blijft razen, voegt José zich ook in het gesprek. En legt de situatie nogmaals rustig uit. René en ik willen gewoon heel graag ergens slapen benadrukt ze. Maar Billy is het er nog altijd niet mee eens. Ik heb zo’n ondankbaar gevoel bij jou José zegt ze tegen haar terwijl ze wegloopt. Tering, wat een ondankbaar wijf zeg roept ze nog uit terwijl José haar niet meer kan horen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Else at 08:29

  Utopia zou een goede plek geweest zijn voor Billy om zichzelf beter te leren kennen en met zichzelf en anderen te leren omgaan, maar daar heeft ze een goede psychologe bij nodig, die haar vertelt hoe ze over komt, wat haar houding en gedrag te weeg brengt, die haar laat zien hoe interacties werken enz. Nu stikt ze in haar eigen emoties vaak en leert ze niks van haar gedrag.

  Ik zou zeggen: ze heeft haar kans ruimschoots gehad, nu buiten de poort verder met deze ervaringen en deze alsnog doorspreken met een psychologe, die haar goede feedback geeft.
  Haar ogen moeten geopend worden. Het is niet erg dat ze moet leren, dat moeten we allemaal, ze heeft haar kans gekregen en moet hiermee verder buiten de poort.
  Het is hier geen therapeutische instelling.

 2. joes at 01:09

  ze voelt zich helemaal niet meer thuis, nou snel opdonderen dan. het is toch te zot dat madam denkt dat heel utopia van haar is en een ander geen normale slaapplaats gunt. eindelijk wat mensen die het niet altijd met haar eens zijn en met haar mee kletsen zoals bv romy. ja en dat is natuurlijk erg lastig voor de drama queen

 3. Else at 17:52

  Het is toch wederom te gek voor woorden hoe Billy zich uit en hoe weinig inzicht ze heeft in zichzelf en in anderen?!! Billy, je voelt je niet meer thuis? Nee, omdat meer mensen eindelijk in opstand beginnen te komen tegen je, en je merkt dat niet iedereen zich voor jou buigt!
  Ga dan naar huis meid! en hou een beetje eer aan jezelf!

 4. Rina at 11:14

  Wie is er nu ondankbaar, Billy heeft zelf een riante slaap plaats en gunt een ander geen plek die vrij is om te slapen omdat haar slaapplek is afgekeurd.
  Een beetje sociaal gedrag zou wel gepast zijn in een samenleving.
  Ver te zoeken bij velen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *