José uit haar frustraties rondom haar slaapplek bij de tweeling

José uit haar frustraties rondom haar slaapplek bij de tweeling

De slaapplek van José houdt de gemoederen in Utopia al een lange tijd bezig en ook vandaag tijdens het centraal werd er weer over gesproken. Billy weigert echter een ruimte op te geven zodat José en René ergens kunnen slapen. Onder het mom van dit is nou eenmaal Utopia werd het onderwerp weer van tafel geveegd. En dat is wat José nogal dwarszit. Het is een kwestie van mentaliteit laat José aan Fay en Demi weten. Dit is nou eenmaal Utopia gaat volgens haar dit keer echt niet op. Het maakt mij echt niet uit waar ik slaap, als ik maar een plekje heb voegt ze eraan toe. Ik kan op de vide gewoon niet slapen door het zuurstofgebrek benadrukt ze. Fay antwoordt dat ze het goed vindt dat José haar oplossing in ieder geval heeft geopperd. Ook José is blij dat ze het onderwerp toch weer ter sprake heeft gebracht. Als iemand anders een beter idee heeft dan hoor ik het graag. En anders ga ik wel in de badkamer slapen en dan kan niemand er meer in grapt ze aan het eind van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *