Madilia vindt Billy f*cking egoïstisch

Madilia vindt Billy f*cking egoïstisch

Madilia en Linda lopen na het centraal, waar we zo nog over schrijven naar buiten om een rondje te lopen en een beetje stoom af te blazen. Linda heeft in het centraal namelijk gevraagd wie er niet rondkomt maar niemand heeft zijn hand opgestoken. Dit vindt Linda verbazingwekkend, aangezien er eerst een hele discussie is over de financiën en er daarna niet op haar vraag gereageerd wordt. Jacco reageert ook niet eens, terwijl hij al die heisa maakt voegt ze eraan toe. Madilia vindt het op haar beurt ook onvoorstelbaar dat niemand reageert op het feit dat Johan hamburgers heeft gegeten van de bv. Maar dat komt waarschijnlijk omdat mensen alweer terugkomen op dat hele rechter verhaal vervolgd Linda. Madilia vindt het niet eerlijk dat er veel over Linda gepraat wordt en dan vooral negatief Jij krijgt altijd alle shit over je heen, dat ben je niet waard benadrukt ze als ze weer de loods in lopen. Daar zien ze de ruzie tussen Billy en José. Hier hebben de twee geen zin in dus gaan ze weer naar buiten. Beide dames snappen niet dat Billy José geen slaapplek gunt. Bil is f*cking egoïstisch en ik vind het asociaal hoe ze wegloopt van het gesprek laat Madilia nog weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 01:15

    ze kletsen wel over billy maar als straks weer de stemronde komt, is er weer niemand die op haar stemt, behalve de publieksstem die ze al tijden krijgt. bah wat een zooitje konkelaars en egoisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *