Het centraal van 16 oktober

Het centraal van 16 oktober

De bewoners hebben zoals we al lieten weten een centraal gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 16 oktober terug.

De bewoners staan weer in de plus. De groep is aan het sparen voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Voor deze verkiezing is al zesduizend euro opgespaard. Dit wordt uitgekeerd aan degene die wordt verkozen tot Utopiaan van het Jaar. Chipp is verder bezig met een nieuw uiterlijk voor de webwinkel. Het ging heel goed met de verkoop van de webwinkel maar toch dalen de verkoopcijfers. Chipp denkt dat de nieuwe site voor nieuwe klanten zal zorgen.

Vervolgens worden de evenementen nog besproken. Ladies Night staat gepland op 19 oktober. Er zijn in totaal rond de 70 kaarten verkocht. Johan heeft het podium besteld, toch is deze nog niet binnengekomen. Cemal gaat hier achteraan. De twee hebben een danslerares ingehuurd om de heren alle dansjes foutloos te laten doen. Alle bewoners hebben het gevoel dat dit evenement goed gaat komen. De kaartverkoop van de Grachtenparade loopt tot verbazing van veel bewoners ook erg goed. Jacco oppert dat er meer evenementen met deze doelgroep moeten komen. Lekker Nederlands lacht hij. Maar er is ook wat minder nieuws. De kaartverkoop van de Halloween markt gaat nog niet zoals gehoopt. Billy en Cemal zijn de nieuwe organisatoren van de markt. Cemal gaat zich meer focussen op de spooktocht, dat vindt hij veel belangrijker. Als de mensen zich maar vermaken benadrukt hij.

Billy begint over iets anders. Ze vertelt dat ze de afgelopen dagen veel gesproken heeft over hoe ze zich voelt in Utopia. Terwijl ze hierover begint, barst ze gelijk in tranen uit. Ze voelt zich niet meer thuis in Utopia. Hier stemmen een aantal bewoners mee in. Jacco en Billy zijn het beu dat overal op gelet wordt. Het moet hier toch leuk zijn vraagt Jacco zich hardop af. Ook Demi vindt dat het groepsgevoel ver te zoeken is. Volgens de tweeling wordt er veel te veel op elkaar gelet. Zoveel zelfs dat er geen ruimte meer is voor leuke dingen. José reageert er ook op door over haar slaapplek te beginnen. En stelt voor dat zij en René onder het penthouse kunnen slapen, of in het atelier van Billy. Dit zal hiervoor moeten verhuizen naar de ruimte van Bloem & Bollen. Het onderwerp wordt snel van tafel geveegd door Billy, die het hier absoluut niet meer eens is. Dit is nou eenmaal hoe het werkt in Utopia laat ze weten. Maar dat vindt José niet helemaal waar. Maar het is ook óns Utopia, we kunnen het toch zelf aanpassen laat ze zuchtend weten. Nadat de korte discussie over de slaapplek ten einde is gekomen, gaan de bewoners allemaal weer hun eigen weg.  Maar het slaapplek probleem wordt nog flink besproken zoals je in anderen berichten kunt lezen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *