Hoe populair zijn Senna en Baldr?

Hoe populair zijn Senna en Baldr?

Een nieuwe week is weer begonnen en dat betekend natuurlijk ook weer een nieuwe uitslag vavn de favoriete bewoner van deze week. Deze week staat José weer op plek één gevolgd door Jacco en Beau. Nieuweling Baldr lijkt populairder dan Senna. Baldr zien we op plek zes en Senna op plek dertien. Het minst populair deze week is Demi. Ben jij het met onderstaande uitslag eens?

1. José – 36,56%
2. Jacco- 17,98%
3. Beau- 9,15%
4. Johan – 8,09%
5. Linda – 5,99%
6. Baldr – 4,2%
7. Madilia – 3,79%
8. Billy – 2,95%
9. Romy – 2,77%
10. Cemal – 2,27%
11.  Chipp – 1,73%
12. René – 1,72%
13. Senna – 1,2%
14. Fay – 0,94%
15. Demi – 0,65%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. David at 21:23

    Ik snap nooit dat Jacco altijd zo hoog staat. Ik vind het een kinderachtige jongen. Hij kan nooit zijn fouten toegeven, zelfs als hij duidelijk fout zit. Hij zou nooit op een normale manier sorry kunnen zeggen. Hij doet niet aan zelfreflectie en kan totaal niet tegen kritiek en hij is bij het minste geringste uit het veld geslagen. Hij komt nogal dom en hardleers over op mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *