Billy vindt dat mensen moeten werken voor een plek in Utopia

Billy vindt dat mensen moeten werken voor een plek in Utopia

Na het centraal van vandaag heeft Billy haar ongenoegen over het voorstel van José al uitgebreid geuit en gaat er later ook nog verder over door.  Tegen Johan zegt ze dat ze het gedrag van José absoluut niet kan waarderen en dat ze vindt dat ze ondankbaar is. Ze is helemaal gek benadrukt ze. Nog wat later gaat Billy het gesprek aan met Beau en Jacco. Het is hun opgevallen dat er een aantal bewoners op het moment erg ontevreden zijn. Samen met Billy proberen ze te zoeken naar een oplossing maar Billy is nog steeds van mening dat er gewerkt moet worden voor je plek in Utopia. Het is hier toch geen sterrenhotel gaat ze verder. En legt uit dat zij ook hard heeft moeten werken voor haar plekje, dus dat ze het niet meer dan logisch vindt dat anderen dat ook doen. Beau is het met Billy eens maar vindt wel dat er in het huidige Utopia meer mogelijkheden zijn dan ooit tevoren. Er kan volgens haar dus best nagedacht worden over een constructieve oplossing. Het drietal praat nog even verder maar komt niet tot een conclusie. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Karel at 09:58

    Wat heeft ze moeten werken gewoon elke keer in bed duiken met elke man die wilde in Utopia jessie werd het zat en ging naar huis en voor bewezen diensten mocht ze in de villa gaan slapen maar hij is van de BV eigenlijk baasje Johan is slimmer tot nog toe jammer hè Billy met je grote mond verdwijn

  2. Else at 18:11

    Inderdaad> En de enige die zich gedraagt alsof ze in een zoveel sterrenhotel zit en zoveel ruimte mag claimen is Billy zelf! Ik kijk ook steeds minder. Zonde van mijn tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *