José en René vinden dat Billy de groep negatief beïnvloedt

José en René vinden dat Billy de groep negatief beïnvloedt

De slaapplek van René en José houdt de bewoners al meer dan een week bezig. Vandaag is het na het centraal weer helemaal uit de hand gelopen en José en René trekken zich terug om te bespreken wat zij ervan vinden. Volgens René is het niet terecht dat Billy haar ruimtes niet wil delen. Ze zegt dat het van haar is maar in Utopia is alles van iedereen voegt hij eraan toe. Ze was misschien ooit de koningin hier maar dat is niet meer zo benadrukt hij. José is het met hem eens. Ze creëert het wel zelf, door zo te doen vindt ze. Volgens haar is de positieve sfeer in de loods ver te zoeken en houden de bewoners dat helemaal zelf in stand. En hoopt wel dat de discussie van vanochtend iets heeft losgemaakt bij de overige bewoners en dat er wat zal veranderen in de groep. René hoopt met haar mee. Je hebt nu een zaadje geplant. Hopelijk gaan mensen anders over Billy denken en durven ze op te staan. Op deze manier gaat ze het niet lang volhouden gaat hij verder.  De twee zijn het erover eens dat Billy zorgt voor een negatieve sfeer in de groep maar vinden ook dat anderen daaraan bijdragen. Ik ben dat jonge grut helemaal zat laat René weten. José kan zich dat goed voorstellen. En vertelt dat ze zich met haar leeftijd sowieso anders voelt dan de jongere garde. Als het aan René ligt komen er de komende periode het liefst wat oudere bewoners bij. Zoals Baldr, dat vind ik een top kerel sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joes at 01:27

  eindelijk mensen die doorhebben dat madam zich als een dramaqueen gedraagt, maar gaan ze er nu ook eens naar handelen dan, want tot nog toe pikken ze wel alles, ga gewoon in dat atelier of penthouse slapen. niets is van die roddelaarster. het enige wat van haar is is haar asociale gedrag tov andere: roddelen, de boel opstoken enz enz en als er dan iemand iets van zegt of tegenin gaat, dan wordt ze onredelijk en/of zet haar tranendal aan. ze krijgt een knuffel en alles is weer goed.

 2. yasmine at 00:22

  Hehe eindelijk dacht dat ze blind waren. Ze heeft een hele woning voor haar allen met alles erop en eraan??? Maar oh we als iemand anders wat wilt. Ik was gewoon in haar kamer gaan liggen punt. Plaats zat.

 3. Else at 15:24

  Hehe eindelijk twee mensen die dit benoemen omtrent Billy! En nu nog in het openbaar meer uiten en duidelijk maken, ook al gaat Billy dan weer emotioneel worden en tekeer! Haar gedrag, alles, het is verschrikkelijk en het moet maar eens afgelopen zijn!
  Romy hangt helemaal aan Billy en moet er ook uit. Een tweede Billy.

  Kom op José en René, doorpakken nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *