Romy spreekt Cemal aan omdat ze nooit serieuze gesprekken hebben

Romy spreekt Cemal aan omdat ze nooit serieuze gesprekken hebben

Romy wil even met Cemal praten, ze vindt dat het niet lekker gaat tussen hen. En wil dan ook graag meer inhoudelijke gesprekken met hem voeren. Maar als ik met jou de financiën ga bespreken dan interesseert je dat geen reet, zegt Cemal rustig. Romy reageert gelaten.  Wat wil je nou Romy? Weet je zelf wel wat je wil vraagt Cemal vervolgens aan haar. Romy laat weten dat ze het heel goed weet en hem dat ook heeft verteld. Wanneer heb je ooit aan mij gevraagd of we iets konden bespreken wat over iets anders gaat dan ons? Nooit, dat doe jij nooit! vervolgd Romy fel. En vindt het niet leuk dat ze nooit dingen bespreken. We hebben nou eenmaal een andere relatie dan anderen hebben, ja sorry hoor antwoordt Cemal gelaten. Het mag wel iets inhoudelijker Cemal, we bespreken nooit dingen herhaalt Romy. Daarna vertelt Romy dat ze het leuk vond om te zien dat Jessie en Billy in het verleden wel veel bespraken en precies wisten van elkaar hoe ze dachten. Dat wil ik ook, ik  wil alle irritaties en Utopia kwesties met jou bespreken. Snap je mij? Cemal knikt en reageert dat hij niet zo’n iemand is. Romy concludeert op haar beurt dat ze het dan nooit over Utopia gaan hebben. Ik betrek je er niet meer bij en ik hoef het dan ook niet te weten als jij irritaties of frustraties hebt. We gaan het dan alleen nog maar over koetjes en kalfjes hebben maar dan gaat het bij mij niet heel lang meer duren Cemal waarschuwt Romy hem. Cemal reageert hier niet op en kijkt peinzend voor zich uit. Romy vraagt weer of Cemal het snapt. Cemal antwoordt dat hij niet zoveel frustraties heeft en als hij ze heeft dat hij ze voor zichzelf houdt. Ik dacht dat het gewoon oké was tussen ons voegt hij eraan toe. Romy denkt op haar beurt dat Cemal haar niet zo goed kent als hij denkt, anders was hij wel naar haar toegekomen na het negatieve gesprek van vannacht. De twee lopen weer naar de loods en praten nog na over het gesprek wat ze net hebben gevoerd. Romy denkt dat Cemal haar nog steeds niet snapt.Cemal vraagt of het weer goed is tussen hen en biedt zijn excuses aan omdat hij niet naar haar toe is gekomen. Het lijkt nog niet helemaal goed te zijn tussen de twee maar toch geven ze elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *