Baldr heeft Linda heel de nacht wakker gehouden door zijn gesnurk

Baldr heeft Linda heel de nacht wakker gehouden door zijn gesnurk

Terwijl Linda de gesaboteerde printer probeert te maken doet ze haar beklag over haar slaapkamergenoot bij José. Baldr snurkt volgens haar enorm hard en dit heeft haar grotendeels van de nacht wakker gehouden. Ik ga denk ik mijn bed ergens anders neerzetten, ik heb geen oog dichtgedaan. En vanochtend maakte hij van die flauwe geintjes en dan denk ik hou op! Ik heb al zo slecht geslapen vervolgd ze geïrriteerd. José spreekt vervolgens ook al haar ergernissen uit tegen Linda. José vindt het namelijk enorm irritant dat bij alles wat er gebeurt in Utopia mensen zeggen ja, dat is Utopia. De twee bespreken ook nog mede bewoner Jacco. Hij heeft om een voorschot van zijn 15 maanden cadeau gevraagd maar dit zint de twee totaal niet. Straks loopt hij volgende week de deur uit en dan heeft hij er helemaal geen recht op zegt Linda. En is ook van mening dat Jacco de bron is van heel veel negativiteit en gezeik in de loods. Je kan ervan uit gaan dat als er gedoe is, het 8 van de 10 keer bij Jacco begonnen is aldus Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 10:40

    Een oplossing Linda en Jose lekker naar huis dat had je van te voeren moeten weten dat is utopia met 15 verschillende mensen .Het is geen vakantie paradijs dat zouden ullie wel willen helaas pindakaas.Je kan ook zeuren om het zeuren .Dus jullie zijn daar niet geschikt voor julli kunnen enkelt op andere letten maar kijk eerst naar je zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *