Chipp en Johan saboteren de printer

Chipp en Johan saboteren de printer

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. Vannacht hebben Johan en Chipp de printer gesaboteerd. De twee hebben een cartridge uit de printer gepakt en deze afgeplakt, zodat de printer geen signaal meer kan ontvangen en dus ook niet meer kan printen. De twee hoopten dat er deze ochtend paniek zou ontstaan bij de bewoners omdat er geen dingen geprint konden worden voor het centraal. José komt er als eerste achter dat de printer het niet doet. En haalt Cemal erbij maar ook hij kan het probleem niet verhelpen. José vindt het maar irritant dat de printer het niet doet. Het is een klereding roept ze uit. Linda probeert de printer ook te maken maar ook zij krijgt het niet voor elkaar. De bewoners vinden het irritant dat de printer het niet doet maar er ontstaat geen totale paniek zoals Johan en Chipp gehoopt hadden. Wordt misschien nog vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *