Fay vraagt zichzelf af of Johan en Demi bij elkaar passen

Fay vraagt zichzelf af of Johan en Demi bij elkaar passen

Nog wat nieuws van afgelopen nacht. Als Demi en Fay op het punt staat om naar bed te gaan, voegt Johan zich bij de twee om Demi een knuffel te geven. Wanneer hij haar loslaat zegt hij grappend wat zit je verliefd naar me te kijken! Demi lacht en zegt dat ze inderdaad heel erg verliefd op hem is. Niet veel later gaat de tweeling echt richting hun bed en vertrekt Johan richting zijn boot. In bed praten de twee uiteraard nog even na over de knuffel van Johan. Hij komt elke avond even kletsen hè zegt Demi. Voor Fay is dat reden genoeg om te vragen of het geen leuke jongen voor haar is. Pardon? reageert Demi fel voordat ze antwoordt. Nee, hij is niets voor mij benadrukt ze. Fay zegt dat ze de hele situatie maar met een korreltje zout moeten nemen en daar is Demi het helemaal mee eens. Niet voor mij Fay zegt ze nogmaals. Ja dat weet ik ook eigenlijk wel sluit Demi het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *