Romy vindt het vervelend dat ze nooit fatsoenlijk over Utopia kan praten met Cemal

Romy vindt het vervelend dat ze nooit fatsoenlijk over Utopia kan praten met Cemal

Vannacht is er ook nog het nodige gebeurt in Utopia. Zo hadden Cemal en Romy een nachtelijke discussie… Billy heeft de afgelopen dagen meerdere malen aangegeven zich niet meer zo lekker te voelen in Utopia. Dit is uiteraard Romy ook niet ontgaan. Wanneer ze met Cemal in bed ligt begint ze over dat onderwerp maar ze krijgt niet de reactie waar ze op hoopte. Volgens Cemal is het namelijk niet zo dat Billy zich op dit moment rot voelt. Bij Romy schiet dit in het verkeerde keelgat. Je kunt toch ook gewoon zeggen dat je het vervelend voor haar vindt snauwt ze naar hem. Ik kan nooit over Utopia praten met jou, daar word ik zo chagrijnig van voegt ze eraan toe. Wij zitten nooit op een lijn als het om dit soort zaken gaat en dat vind ik vervelend voegt ze eraan toe. Cemal ziet het op zijn beurt allemaal wat simpeler. Het is een soort van zakelijk en privé gescheiden houden laat hij weten. De twee kibbelen nog even verder en worden het niet eens. Uiteindelijk draaien ze zich met de ruggen naar elkaar toe en besluiten ze toch maar te gaan slapen. Dankjewel voor je begrip Cemal echt fijn zegt Romy nog sarcastisch voor ze haar ogen sluit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *